STROOMVRETERS

Ontdek hier hoe je makkelijk energie kan besparen in je huishouden!

Dat energie hopen geld kost tegenwoordig valt niet meer onder stoelen of banken te steken. We zijn dus met zijn allen inventief op zoek gegaan naar allerlei manieren om de kosten te drukken en dit dan ook liefst zonder te veel andere kosten te moeten maken om te bezuinigen.

Je ontdekt hier hoe je door enkele simpele tricks toe te passen in je huishouden al snel ettelijke euro’s kan uitsparen. Ik neem je mee op sleeptouw doorheen je huis en leg uit waar je met kleine veranderingen of onderhoud al een verschil kan maken. Ontdek het hier en bespaar!

#1 Stroomvreter: verwarming

Dé stroomvreter bij uitstek in de wintermaanden is de verwarming. Lees onze besparende verwarmingstips hieronder!

Lees meer

#2 Stroomvreter: verlichting

Uiteraard kan verlichting in huis dus niet ontbreken in dit lijstje! Lees hieronder onze tips.

Lees meer

#3 Stroomvreter: tocht

Heb je een goed geïsoleerd huis, zonder spleetjes of oneffenheden waar de koude naar binnen kan komen? Ideaal! Helaas is dit niet in elk huis zo.

Lees meer

Leefruimte

De woonkamer is doorgaans de plek in huis waar we het meeste tijd spenderen. Hier kunnen we met kleine aanpassingen al een verschil maken op het verbruik.

Lees meer

Keuken

Het energieverbruik in de keuken swingt al snel de pan uit. Hieronder kan je mijn tips terugvinden om optimaal gebruik te maken van je elektrische toestellen.

Lees meer

Badkamer en wasplaats

Besparen op energie in de badkamer of het washok? Het kan! Hieronder leg ik je uit waar je hier al snel verandering in kan brengen.

Lees meer

Thuiswerk

Kan je de invloed van thuiswerk op je persoonlijk energieverbruik beperken? Lees verder om onze tips te ontdekken!

Lees meer