Ontdek hier alle huishoudtips

Marieke deelt al haar expertise

Huishoudtips

Spinnen in huis? We verjagen ze samen!

28/10/2022 - 13:36

Oktober loopt op zijn einde, dus dat betekent: Halloween! Helaas luidt dit eveneens de komst van onze potige vriendjes. Mogelijks ben jij er wel fan van, ik ben toch niet helemaal overtuigd. Hieronder geef ik jullie alvast enkele tips mee om spinnen voorgoed uit je huis te bannen.

Lees meer

Watervlek op hout: hoe los je het op?

17/06/2022 - 14:48

Houten meubels zijn stevig, duurzaam en geven je interieur een warme uitstraling. Maar… hout kan ook teer zijn, vooral wanneer we er van alles op plaatsen of er veel gebruik van maken, denk aan een houten tafel of een bureau.

Lees meer

Stof afnemen met een goede microvezeldoek: stof tot nadenken

15/06/2022 - 16:30

Stof afnemen is een een noodzakelijk kwaad in het huishouden. Een klusje dat vaak tot veel frustratie leidt, vooral omdat het stof zo vlug terugkeert.

Lees meer

Laat je kookplaat opnieuw blinken

07/06/2022 - 10:53

Koken brengt gezelligheid in huis, al is de opruim nadien iets minder gezellig. De kookplaat poetsen is een lastig werkje. Online vind je heel wat verschillende methodes: van tandpasta tot schuurpapier… niet echt de ideale manieren om dit klusje te klaren als je het mij vraagt.

Lees meer

Citroenen hergebruiken in je huishouden: ontdek de voordelen

03/06/2022 - 11:34

Citroenen in huis hebben heeft een resum aan voordelen. Citroen gebruiken we vaak in de keuken, maar zijn ook een heel handig huishoudmiddel. Ik deel met jou enkele nuttige citroen wist je datjes: 

Lees meer
Abonneren op Huishoudtips

Nood aan huishoudelijke ondersteuning?

Klik hier