Wie is Marieke?

Huishoudhulp Marieke WasHuishoudhulp Marieke RaamHuishoudhulp Marieke met klantHuishoudhulp Marieke stofzuigen

Hallo,

Ik ben Marieke, huishoudhulp bij Familiehulp dienstencheques. In onderstaande video leer je me iets beter kennen.

Mijn verhaal:

Het was maar voor een korte periode, "voor efkes, tot ik iets anders vind". Voor altijd poetsen? Kuisvrouw? Ben je helemaal gek, ik kan echt wel iets anders vinden hoor! Onze privésituatie maakte het onmogelijk om op mijn vorige job te blijven. En het moest snel gaan.

"Voor efkes" is straks 5 jaar.

Familiehulp is nu al 5 jaar mijn nieuwe thuis. 5 jaar van wakker worden, van vooroordelen loslaten, maar vooral van dankbaarheid, liefde en zorgen, zorgen voor een ander. Fantastisch!

Geen overuren, een vaste planning, niet plots moeten gaan opdraven, flexibiliteit, dankbaarheid van de vele klanten.

Ik prijs me ècht gelukkig... Maar we kunnen er niet omheen: we zitten met een maatschappelijk probleem. Een imagoprobleem zou je het kunnen noemen... En dat is zó verschrikkelijk jammer!

Er zijn zoveel mensen die dit met grote inzet doen, ondernemende mensen, moeders die het doen voor hun kinderen, voor meer balans in hun leven, mensen met iets in hun mars. Het mag wel eens gezegd worden: wij zijn niet minder, we zijn zoveel meer.

Met dit platform wil ik tonen wat mijn collega's en ikzelf in onze mars hebben. We willen vol overgave onze kennis delen want daar zijn we terecht fier op! Wedden dat je binnenkort anders denkt over 'de kuisvrouw'?

Groetjes,

Marieke

PS: Als jij zorg draagt voor ons, dan zorgen wij nóg beter voor jou ;-)

Huishoudhulp Marieke ramen
Huishoudhulp Marieke glazen deur
Huishoudhulp Marieke was

"Marieke is één van de 2700 fantastische medewerkers die Familiehulp dienstencheques 'rijk' is. We zijn trots en dankbaar voor al hun dagdagelijkse inspanningen bij ruim 20.000 trouwe klanten."

Thomas Dupon, directeur Familiehulp dienstencheques


Huishoudelijke ondersteuning door Marieke of één van haar collega's?

Doe hier jouw aanvraag